Detectieapparaat metaaldetector 3-in-1 (geel)

32,99

Multifunctionele wandscanner detector stud vinder leidingzoeker met HD-LCD-display voor metalen buizen hout stroomleiding

  • 【Handig lcd-display en geluidswaarschuwing】 Deze wanddetector beschikt over een groot lcd-display en een akoestische waarschuwing om de exacte positie van de objecten te bepalen. Een Smart-Beep-functie herinnert je aan de positie van de bout om het boutcentrum snel te vinden. Bespaart je veel tijd door het gewenste boutcentrum en de exacte positie van de bout weer te geven.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

  • 【Uitstekend scherm met achtergrondverlichting】 Functies met lcd-achtergrondverlichting, die ook bij weinig licht een helder uiterlijk bieden. Dit geeft de detectiemodus, de oriëntatie in het midden en de weergave bij zwakke batterij aan.
  • Automatische kalibratie en eenvoudig in gebruik: schakel de boutzoeker in en sluit de kalibratie af door hem tegen de muur te plaatsen. De zoeker knippert en piept zodra hij de rand van een bout heeft gedetecteerd. De automatische kalibratie voor gebruik biedt gebruikers maximale betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Stud-scanmodus, metaalscanmodus, draadscanmodus. Past de detectie automatisch aan om een nauwkeurige detectie te garanderen.
  • 【Comfortabel ergonomisch design】 Door het ergonomische design kun je de wandscanner comfortabel in de hand houden. Dankzij de sterke handgreep kun je de elektrische boutzoeker vasthouden en hem correct bewegen om nauwkeurigere resultaten te bereiken.
  • 【Multifunctioneel】 Het is een geweldig gereedschap voor loodgieters, bouwbedrijven, timmerlieden, metselaars, renovators, bouwvakkers, elektriciens, doe-het-zelvers en anderen die een betrouwbare herkenning nodig hebben. Helpt je om hout, metalen palen, balken, metalen buizen, wapeningsstaven en stroomvoerende wisselstroomkabels snel en eenvoudig achter muren, vloeren en plafonds te vinden.
Detectieapparaat metaaldetector 3-in-1 (geel)
X