Gitaar Muurbeugel Zwart – Universele Gitaarhaak

13,99

Geschikt voor meerder snaarinstrumenten. De gitaarhaak is afgewerkt met spons en beschermt daardoor de hals tegen schade Beide pootjes kunnen afzonderlijk van elkaar draaien zodat ze altijd passen

In stock

Onze garanties:

Gratis Levering met PostNL binnen 48 uur
Gratis retour binnen 30 dagen
Beveiligde betaling met Ideal, kredietkaart of Paypal
Beveiligde betaling
Category:

Description

Makkelijk te monteren, schroeven voor gipsmuur bijgeleverd. De stalen haak kan tot 28kg aan.

Omschrijving:

  • Deze gitaarhouder heeft een simpel ontwerp van hoge kwaliteit. De houder valt niet op waardoor alle aandacht op de gitaar gericht blijft. Naast gitaren is de houder ook geschikt voor andere snaarinstrumenten zoals violen, ukeleles en basgitaren.
  • De stalen pootjes zijn bedekt met een stevig sponsmateriaal waardoor de gitaar niet beschadigd raakt en ook na langere tijd geen sporen achter zal laten. Let op! Een gitaar ophangen heeft geen effect op de hals. Te hoge snaarspanning en grote verschillen van het klimaat in de ruimte waar de gitaar hangt wel.
  • De pootjes zijn onafhankelijk roteerbaar zodat het instrument altijd passend in de houder zal vallen. De maximale binnen afstand van de pootjes is 5,08 cm. De houder is eenvoudig te monteren en met de bijgeleverde schroeven en pluggen is het mogelijk op de houder op een gipsmuur te plaatsen. Het stevige hard plastice montage stuk en de stalen pootjes zorgen ervoor dat de houder tot wel 28kg aan kan.
Gitaar Muurbeugel Zwart – Universele Gitaarhaak

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gitaar Muurbeugel Zwart – Universele Gitaarhaak”
X