Tafeltennisracket – 2 tafeltennisbatjes + 3 ballen + 1 net

45,53

Only 2 left in stock

Onze garanties:

Gratis Levering met PostNL binnen 48 uur
Gratis retour binnen 30 dagen
Beveiligde betaling met Ideal, kredietkaart of Paypal
Beveiligde betaling
Category:

Description

?VOLLEDIGE PINGPONGSET – Deze professionele pingpongpeddelset van 4 bevat ook een vervangend net, een intrekbaar pingpongnet met palen en 3 hoogwaardige pingpongballen om epische shots met controle te snijden.
?VERBETERD ERGONOMISCH RACKET-ONTWERP – Ontworpen met een antisliphandgreep, deze tafeltennispeddels hebben een afpelbestendig rubberen oppervlak dat de juiste balans en controle biedt met een uitlopende handgreep en drievoudig geschuurde, zacht aanvoelende body.
?PROFESSIONELE PINGPONGBALLEN – Deze 40 mm pingpongballen zijn standaard van formaat en ontworpen om te voldoen aan de strikte ITTF / USATT-vereisten. Klaar voor competitie of toernooispel.
?VERNIEUW BLAUW SPONS OPVALLEND OPPERVLAK – De blauwe spons van 2,00 mm in onze peddels helpt je om je spel te domineren met stuiteren en controle.
?STEADY, RETRACTABLE, PORTABLE NET – Elke pingpongpeddelset bevat ook een regulier pingpongnet voor elke tafel met een langdurig gebruik van een clipsysteem en een antislipoppervlak voor thuis of mobiel spelen.

Tafeltennisracket – 2 tafeltennisbatjes + 3 ballen + 1 net

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tafeltennisracket – 2 tafeltennisbatjes + 3 ballen + 1 net”
X