Zelfklevende tochtstrips voor deuren 5M x 45mm

22,99

Doorschijnende siliconen: onze siliconen afdichtingsband is gemaakt van silicagel, niet giftig en milieuvriendelijk, uitstekende siliconen afdichtingsband heeft een sterke zelfklevende achterkant, is waterdicht en plakt niet. Hecht stevig, en heeft super flexibiliteit, geschikt voor familiegebruik, het is niet gemakkelijk beschadigd door zon of regen.

Only 1 left in stock

Onze garanties:

Gratis Levering met PostNL binnen 48 uur
Gratis retour binnen 30 dagen
Beveiligde betaling met Ideal, kredietkaart of Paypal
Beveiligde betaling
Category:

Description

  • Grootte: lichtgewicht en duurzaam. Totale breedte: 25mm, geschikt voor 0-15mm spleet, 5m rol. De lengte van de siliconentape is lang genoeg om hem vaak te gebruiken. Let op: Koop niet in de Beisoug winkel. De kwaliteit van de door Beisoug verkochte producten is gebrekkig en nep. Zodra u betaalt in de Beisoug winkel, gelieve uw geld onmiddellijk terug te storten. U moet bij een onderscheidende winkel kopen om de kwaliteitsgarantie te krijgen.
  • Gemakkelijk te installeren: knip gewoon de lengte af die u nodig hebt en scheur het zelfklevende beschermingspapier, plak het op de juiste plaats.
  • Brede toepassing: dit siliconenrubber beschermt uw huis tegen wind, stof, lawaai, water, insecten, enz. Het is de perfecte keuze voor frameloze schuifdeuren, stalen of aluminium ramen, glazen deuren, deurbodems, kasten, schuifdeuren, enz.
  • Tips: bevestig dat u het stof al hebt gereinigd voordat u het gebruikt, druk het samen bij het lijmen, als de kamertemperatuur laag is, is het beter om een elektrische haardroger te gebruiken om de sluitstrip aan de achterkant te verwarmen. We zullen ons best doen om u naar tevredenheid te helpen.
Zelfklevende tochtstrips voor deuren 5M x 45mm
X