Met 100 stuks van deze handige bakjes, is er altijd genoeg voor al jouw culinaire creaties. Met een diameter van 7 cm, capaciteit van 65 ml en een hoogte van 2 cm, zijn deze aluminium bakjes perfect voor al jouw heerlijke gerechten.

Specificaties

  • 100 wegwerp aluminium bakvormen van het merk Pigmig.
  • De bovenkant van elke bakvorm heeft een diameter van 7 cm.
  • De onderkant van elke bakvorm heeft een diameter van 4 cm.
  • Elke bakvorm heeft een hoogte van 2 cm.
  • De capaciteit van elke bakvorm is 65 ml.
  • Geschikt voor liefhebbers van koken en banketbakken.
  • Perfect voor het maken van heerlijke desserts of hapjes.
  • Handig voor feesten, barbecueën en andere gelegenheden.

Waarom de wegwerp bakjes te kopen?

Gemakkelijk in gebruik en perfect voor feestjes
Deze 100 stuks aluminium wegwerp bakjes zijn een must-have voor elke feestliefhebber. Met een diameter van 7 cm aan de bovenkant en 4 cm aan de onderkant, en een hoogte van 2 cm, passen deze bakjes perfect bij je hapjes. Ze hebben een capaciteit van 65 ml, wat ideaal is voor kleine porties. Met deze handige bakjes wordt het organiseren van feestjes een fluitje van een cent!

Handig en tijdbesparend
Waarom zou je tijd verspillen aan het schoonmaken van bakvormen wanneer je deze aluminium wegwerp bakjes kunt gebruiken? Met deze 100 stuks bakvormen van Pigmig hoef je je geen zorgen te maken over het opruimen na het bakken. Gewoon gebruik maken van de bakjes en gooi ze weg als je klaar bent! Het aluminium materiaal zorgt ervoor dat je baksel gelijkmatig verwarmd wordt, waardoor je de beste resultaten krijgt zonder gedoe.

Kwaliteit en veelzijdigheid
Deze wegwerp bakvormen van aluminium zijn van topkwaliteit en zijn perfect voor allerlei soorten culinaire creaties. Of je nu cupcakes, muffins, taartjes of quiches wilt maken, deze bakjes kunnen het allemaal aan. Met een capaciteit van 65 ml heb je genoeg ruimte om je favoriete lekkernijen te bereiden en te delen met je vrienden en familie. Met de Pigmig aluminium wegwerp bakjes wordt bakken een eitje!

wegwerp bakjes
100 stuks bakvormen aluminium wegwerp bakjes
19,99