Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 24 uur verzonden, werkdagen (maandag tot vrijdag) na ontvangst van betaling. Zij worden per post verzonden met, afhankelijk van de gekozen leveringsoptie, een traceernummer of levering tegen handtekening. Het pakket kan worden verzonden naar uw huis, naar uw werkplek, naar een relaispunt of rechtstreeks naar de persoon van uw keuze (bijvoorbeeld in het geval van een geschenk).

De landen waar wij leveren: Nederland en België

Verzendingskosten en leveringstermijnen

U kunt kiezen tussen verschillende leveringsopties; deze hebben een invloed op de leveringstermijn.

  • GRATIS met Track & Trace: 2 tot 3 dagen

Let op: PigMig is niet verantwoordelijk voor vertragingen in de postbezorging. Zodra uw trackingnummer is doorgegeven, zal uw bestelling door het postkantoor worden verwerkt. Helaas kunnen wij de levering van het product niet versnellen.

N.B: Tijdens de feestdagen (Kerstmis, Uitverkoop etc) kunnen de levertijden langer zijn. Plan uw aankopen op voorhand.

Omruil- en terugbetalingsbeleid

Bij PigMig, is de tevredenheid van de klant onze prioriteit. Daarom heeft u de mogelijkheid om een product binnen dertig (30) dagen te ruilen of terugbetaald te krijgen. Daartoe moet vooraf per e-mail of per post een verzoek om terugzending aan onze klantendienst worden gericht.

De terugbetaling of omruiling van een product is aan verschillende voorwaarden onderworpen:

  • Elk product dat onvolledig of beschadigd wordt geretourneerd of waarvan de verpakking beschadigd is, zal niet worden terugbetaald of geruild.
  • Elke terugzending die niet het voorwerp heeft uitgemaakt van een voorafgaand verzoek aan de klantendienst (die u de terugzendingsbon zal bezorgen) zal niet worden verwerkt.
  • De kosten en risico’s in verband met de terugzending zijn voor rekening van de Koper. Bijgevolg is het de verantwoordelijkheid van de Koper om alle bewijzen van deze teruggave te bewaren. PigMig adviseert de Koper dan ook om de artikelen met Track & Trace te retourneren. Deze verzendingsbewijzen moeten de volgende informatie bevatten: adres van de ontvanger, verzendingsdatum en pakketnummer.

Voor meer informatie over ons ruil- en terugbetalingsbeleid kunt u contact met ons opnemen.

Facturering

Wanneer u een bestelling plaatst en na validatie van de betaling, wordt een factuur rechtstreeks naar uw e-mailadres gestuurd.