Dark Bloem Gitaarband 95-160cm – Gitaarband voor akoestisch en elektrische gitaar

22,99

Retro Stijl: Onze Vintage Series gitaarbanden zijn prachtig geweven in de gedurfde, kleurrijke patronen van de jaren 60 en 70. Gemaakt met veel aandacht voor detail, KLIQ banden zijn perfect op elk podium

  • ✓ 30 dagen bedenktermijn

  • ✓ Voor 16.00 uur besteld (ma-vrij) - Vandaag verzonden!

  • ✓ Gratis bezorging


    • betaalmethod

Beschrijving

Modern comfort gitaarband akoestisch: In tegenstelling tot andere banden die in uw nek of schouder graven, is deze 2 inch brede band gemaakt met een ultra-zachte versterkte polyester webbing rug voor meer comfort en duurzaamheid.
One Size Fits All gitaarriem: Onze riem heeft krasbestendige plastic gespen en is volledig verstelbaar van 94 cm tot 162,6 cm. Dit maakt het geschikt voor zowel akoestische als elektrische gitaren, en biedt een uitstekende aangepaste pasvorm voor spelers van vrijwel elke grootte.
Veilig: KLIQ riemen hebben hoogwaardige leren uiteinden die gemaakt zijn om jaren van bevestigen en losmaken van je gitaar of bas te weerstaan. Rubber strap locks worden meegeleverd om de strap gemakkelijk en volledig aan je gitaar te bevestigen.
Gegarandeerde duurzaamheid: Er zijn geen compromissen gesloten in de kwaliteitsafdeling, en ons Utah strap design team staat achter elke schets en steek.

Dark Bloem Gitaarband 95-160cm – Gitaarband voor akoestisch en elektrische gitaar
gitaarriem
Dark Bloem Gitaarband 95-160cm - Gitaarband voor akoestisch en elektrische gitaar
22,99