Bent u op zoek naar het perfecte elastiek voor het maken van elastische armbandjes? Zoek niet verder! PigMig’s elastiek voor armbandjes is precies wat u nodig hebt. Met een dikte van 0,8 mm en een lengte van 100 meter, is dit elastisch nylondraad ideaal voor zowel creatieve volwassenen als kinderen. Met de levendige rode kleur kunt u prachtige armbandjes maken die opvallen. Bestel vandaag nog en ontvang 2 stukjes elastiek draad. Maak uw eigen draad armbandjes met gemak.

  • Speciaal ontwerp van een kleine scheur op de haspel, zodat u het uiteinde van de draad de volgende keer gemakkelijk kunt vinden
  • Duurzaam en moeilijk uit elkaar te trekken
  • Materiaal: polyester
  • Goede keuze voor gebruik met edelsteenkralen, glaskralen of weven met rocailles
  • 【Onzichtbare heldere kleur】: de rode elastisch draad voor armbandjes wordt vaak gebruikt om verschillende accessoires te maken, omdat het bijna onzichtbaar was bij gebruik. Het kan de oorspronkelijke kleur van de kralen in de grootste mate tonen. Past goed bij edelsteen kralen, kristallen kralen, heldere kralen, glaskralen of rocailles.
  • 【Elastische stretchloop】: het kristalkoord is gemaakt van elastische nylonvezel, flexibel, waterdicht en comfortabel om te dragen. U kunt het op elke maat knippen volgens uw behoeften. Het is gemakkelijk om knopen te knopen en kan niet gemakkelijk uit elkaar worden getrokken. De fijne knopen kunnen gemakkelijk worden verborgen in het kralengat!
  • 【Voor DIY Crafts】: het beste voor het maken van kralen ornamenten en doe-het-zelf sieraden. Je kunt je eigen armband, ketting, kralenzakken, sleutelhanger en andere hangende ornamenten maken met ons knutseltouw! De kraal stretch lijn is goed voor doe-het-zelf knutselen, repareren en vervangen gebruik.
  • 【Voor hangende ornamenten】: het elastische koord kan ook worden gebruikt als gevlochten touw of hangend touw. Het is geschikt voor het vastbinden en ophangen van kleine huisdecoraties zoals kerstbollen, bel, schelp, veer, kristallen en kleine lichten enz. Let op de veiligheid bij gebruik.
sieradendraad
Rode Elastisch draad voor armbandjes 0,8 mm x 100m - 2 rollen
17,99