Optimaliseer uw bijenhouderservaring met onze innovatieve imker hoed met net, ontworpen om maximale bescherming tegen insecten zoals bijen en muggen te bieden, zonder in te leveren op comfort. Deze hoed combineert functionaliteit met draagbaarheid; hij is lichtgewicht en kan eenvoudig worden opgevouwen voor transport, ideaal voor mobiele imkers.

Dankzij de slim ontworpen versterkte randen is onze imkerhoed snel en eenvoudig op te zetten, klaar voor onmiddellijk gebruik. De sluier zorgt niet alleen voor uitstekende zichtbaarheid, maar garandeert ook dat uw zicht onbelemmerd blijft, waardoor u efficiënt en veilig kunt werken zonder afleiding.

Een praktische kinriem verhoogt de stabiliteit van de hoed, zodat deze zelfs bij intensief gebruik stevig op zijn plaats blijft zitten. Vervaardigd uit hoogwaardig polyester met een comfortabele sluier, is deze hoed huidvriendelijk, duurzaam en biedt hij ventilatie om oververhitting te voorkomen, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort gedurende de hele dag.

Kies voor onze imker hoed met net en ervaar een combinatie van ongeëvenaarde bescherming en comfort, essentieel voor elke imker.

Net voor over hoed imkernet
Imker hoed met net in camouflagekleur
11,99