Optimaliseer uw markeringen met dit veelzijdige markeerpotlood set, perfect voor professionals in de bouw en houtbewerking. Ons timmermanspotlood, met een uniek ontworpen 4 mm verlengde, naaldachtige punt, maakt het markeren op moeilijk bereikbare plaatsen moeiteloos. Of het nu gaat om diepe gaten of smalle spleten, dit potlood zorgt voor precieze en duidelijke lijnen waar standaard markeerinstrumenten falen.

De set is compleet met 12 navullingen en 2 extra navulverpakkingen, verzekert u van een lange levensduur en voldoet aan alle markeerbehoeften. Nooit meer onhandig slijpen; de geïntegreerde puntenslijper in het mechanisch potlood garandeert dat uw potlood altijd klaar is voor gebruik, met scherpe lijnen voor maximale nauwkeurigheid.

Ontworpen voor gebruiksgemak en efficiëntie, dit bouwpotlood biedt een comfortabele grip voor herhaaldelijk tekenen zonder vermoeidheid. Dankzij de handige penclip is het potlood altijd binnen handbereik en veilig bevestigd aan uw kleding, waardoor het minder snel verloren gaat.

Geschikt voor gebruik op een breed scala aan materialen, inclusief metaal, plastic, glas, hout, en papier. De duurzame constructie en veelzijdige navullingen, maken het eenvoudig om onderscheid te maken in uw markeringen, zelfs op donkere oppervlakken. Kies voor dit betrouwbare markeerpotlood set en ervaar een nieuw niveau van precisie en efficiëntie in uw werk.

pica dry markeerpotlood timmermanspotlood
Markeerpotlood Set: 2 Gele & Blauwe Timmermanspotloden met 12 Navullingen
17,99