Bent u op zoek naar de perfecte reisgenoot voor uw vloeistoffen? Onze set van 16 reisflesjes van elk 100 ml is de ideale keuze voor iedereen die onderweg is. Deze reisflesjes zijn speciaal ontworpen om uw reiservaring gemakkelijker en georganiseerder te maken, waardoor ze een must-have zijn voor frequente reizigers, sportliefhebbers, en professionals die mobiliteit waarderen.

  • Ideaal voor Reizen: Deze reisflesjes van 100 ml zijn uw perfecte partner voor vliegreizen, roadtrips, sportschoolbezoeken of dagelijks gebruik. De compacte grootte voldoet aan de normen voor handbagage, waardoor u zonder zorgen kunt reizen.
  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit premium, BPA-vrij plastic, garanderen deze reisflesjes de veiligheid van uw vloeistoffen. Ze zijn stevig, lekbestendig en ontworpen voor herhaaldelijk gebruik, wat ze zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt maakt.
  • Lekvrij Ontwerp: Geen zorgen meer over lekken of morsen. Deze reisflesjes zijn uitgerust met een stevige dop en een speciale anti-lek lus die uw bagage en bezittingen beschermt, ideaal voor een zorgeloze reiservaring.
  • Makkelijk te Gebruiken en Te Vullen: De verstuivers bieden een fijne nevel met een simpele druk op de knop. De set wordt geleverd met praktische trechters, waardoor het vullen van de flesjes een fluitje van een cent is. Bovendien helpen de bijgevoegde labels u om de inhoud van elk flesje gemakkelijk te identificeren.
  • Veelzijdig in Gebruik: Onze reisflesjes van 100 ml zijn niet alleen ideaal voor persoonlijk gebruik, maar ook perfect voor professionals in de cosmetica- en gezondheidsindustrie. Ze zijn geschikt voor het bewaren van parfums, gezichtssprays, haarproducten, reinigingssprays, en meer.

Of u nu een weekendje weg plant, regelmatig voor zaken reist, of gewoon een georganiseerde oplossing zoekt voor uw dagelijkse vloeistoffen, deze set van reisflesjes van 100 ml is de perfecte keuze. Ze bieden een combinatie van stijl, functionaliteit en gemak, waardoor ze een essentieel item zijn voor elke reiziger.

reisflesjes 100 ml
Reisflesjes 100 ml transparante (Set van 16)
26,99