Upgrade je tekengereedschap met onze vulpotlood 2 mm set, perfect voor iedereen die van tekenen houdt, van jonge beginners tot ervaren kunstenaars. Deze set bevat 4 veelzijdige mechanische potloden in levendige kleuren, compleet met 44 hoogwaardige navullingen, zodat je altijd klaar bent voor elk project.

Elk potlood is uitgerust met een unieke driehoekige, zachte siliconen grip die een comfortabele schrijfervaring biedt, terwijl het helpt bij het ontwikkelen van een correcte schrijfhouding. De 360° spiraalvormige ontwerp van de grip maakt het gemakkelijk om de ideale houding te vinden, essentieel voor jonge kunstenaars.

Ons functioneel ontworpen vulpotlood is kindvriendelijk met een gemakkelijk te hanteren gebogen lichaam en een ingebouwd mesje voor slijpen, waardoor de potloden altijd gebruiksklaar zijn. De stevige 2 mm kern zorgt voor heldere, duidelijke lijnen, ideaal voor zowel schrijven als tekenen.

Met 24 zwarte HB navullingen en 20 kleurrijke kernen biedt deze set een fantastische mix van veelzijdigheid voor schetsen, tekenen of schrijven, waardoor het een uitstekende keuze is voor schoolbenodigdheden of creatieve projecten.

Kies voor PigMig’s Vulpotlood 2 mm set en ontdek een nieuwe wereld van creativiteit met gereedschap dat groeit met je vaardigheden, van de eerste lijnen tot gedetailleerde kunstwerken.

vulpotlood 0 5 mm
Vulpotlood 2 mm set: 4 potloden met 44 vullingen
14,99