Hallo, ik ben weg tot morgenavond. Alle bestellingen die in de winkel worden geplaatst, worden ontvangen maar pas verzonden op woensdag 26 juni 2024.
Bedankt voor je begrip.

Deze pruikstandaard, vervaardigd uit hoogwaardig hard plastic, staat garant voor een lange levensduur. Het ontwerp is eenvoudig te monteren, opvouwbaar en licht van gewicht, wat het niet alleen makkelijk maakt om te dragen, maar ook handzaam in gebruik. Met een afmeting van 36 x 18 cm (lengte x breedte) is deze standaard perfect geschikt voor zowel dagelijks gebruik als reizen, en past hij uitstekend op elke kaptafel.

Elk pakket bevat één witte pruikhouder, optimaal voor gebruik in kapsalons. Deze houder is ideaal om pruiken te bewaren wanneer ze niet gedragen worden, ze te beschermen tegen vervorming, en ze in hun mooiste vorm te presenteren in winkels. Dit helpt niet alleen bij het aantrekken van klanten, maar zorgt er ook voor dat pruiken snel drogen na het wassen zonder hun vorm te verliezen.

Deze pruikstandaard is een betaalbare en praktische oplossing die eenvoudig op te zetten is. Kortom, het is het perfecte product voor onderweg met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen in het Kort:

  • Duurzaamheid: Gemaakt van stevig hard plastic voor langdurig gebruik.
  • Lichtgewicht en Draagbaar: Eenvoudig te monteren, opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen.
  • Ideale Afmetingen: 36 x 18 cm, perfect voor zowel dagelijks gebruik als reizen, en past op elke kaptafel.
  • Inclusief Witte Pruikhouder: Ideaal voor kapsalons om pruiken te bewaren en presenteren.
  • Veelzijdig Gebruik: Beschermt pruiken tegen vervorming, ideaal voor het tonen van pruiken in winkels en versnelt het droogproces na wassen zonder vormverlies.
witte pruikstandaard
Witte Pruik Stand, 1 Stuk Plastic Pruiken
11,99