Verhoog de nauwkeurigheid en efficiëntie in uw bouw- en houtbewerkingsprojecten met ons geavanceerde markeerpotlood set. Dit set is speciaal ontwikkeld om professionals te voorzien van een uitzonderlijk hulpmiddel voor markeringen op plekken waar traditionele instrumenten tekortschieten. Het hart van onze set is het timmermanspotlood met een innovatieve 4 mm verlengde, naaldachtige punt, die moeiteloos diepe gaten en smalle spleten markeert met ongeëvenaarde precisie.

Inbegrepen zijn 12 navullingen en 2 extra pakketten, zodat u verzekerd bent van een langdurige voorraad, terwijl een ingebouwde puntenslijper de gebruiksklaarheid van het potlood waarborgt, zonder de hinder van handmatig slijpen. De ergonomische vormgeving zorgt voor een comfortabele grip, verminderd de vermoeidheid bij langdurig gebruik en de handige penclip zorgt ervoor dat uw potlood altijd binnen bereik is.

Onze set is niet alleen robuust en duurzaam, maar ook veelzijdig inzetbaar op diverse materialen zoals metaal, plastic, glas, hout, en papier. Dit maakt het de ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbaar gereedschap dat hen in staat stelt om duidelijke, onderscheidende markeringen aan te brengen, ongeacht de werkomgeving. Stap over op ons markeerpotlood set voor een upgrade in uw markeringstechniek en breng uw vakmanschap naar een hoger niveau.

pica dry
Markeerpotlood set: 2 rode & blauwe Timmermanspotloden met 12 Navullingen
17,99