Hallo, ik ben weg tot morgenavond. Alle bestellingen die in de winkel worden geplaatst, worden ontvangen maar pas verzonden op woensdag 26 juni 2024.
Bedankt voor je begrip.

Deze pruikbeugel is duurzaam en gemaakt van hard plastic materiaal voor langdurig gebruik. Het is eenvoudig te monteren, opvouwbaar en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen en vast te houden is. De afmeting is 36 * 18 cm (lengte * breedte), waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik en reizen en kan worden gebruikt op een kaptafel.

Het pakket wordt geleverd met 1 zwarte pruikhouder, die ideaal zijn voor kapsalons. Bewaar pruiken wanneer ze niet in gebruik zijn en bescherm ze tegen vervorming. Toon verschillende pruiken in winkels en trek klanten aan met hun mooiste vormen. Daarnaast laat het de pruiken snel drogen zonder hun vorm te veranderen na het wassen.

Het is een goedkope oplossing die gemakkelijk is op te zetten. Kortom, dit product is perfect voor onderweg en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen

  • Duurzaam gebruik: Pruikbeugel maakt gebruik gemaakt van hard plastic materiaal voor langdurig gebruik.
  • Licht gewicht: Eenvoudig te monteren, opvouwbaar, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen en vast te houden.
  • Maat: 36 * 18 cm (lengte * breedte). Het kan op een kaptafel worden worden gebruikt voor dagelijks gebruik en reizen.
  • Pakket wordt geleverd met 1 zwarte pruikhouders, die perfect zijn voor kapsalons.
  • Gebruik: Bewaar pruiken wanneer ze niet in gebruik zijn, bescherm de pruiken tegen vervorming, toon verschillende pruiken in de winkels, trek klanten met hun mooiste vormen aan en laat de pruiken snel drogen zonder hun vorm te veranderen na het wassen.
Pruikenstandaard Ajustable
Pruik Stand, 1 Stuk Plastic Pruiken Ondersteuning Draagbaar Vouwen Drogen (Zwart)
11,99