Functie van de polsbeschermer

De polsbeschermer bevat massage-tabletten. Deze steunbrace is niet alleen comfortabel te dragen, maar kan ook effectief polsverstuikingen voorkomen, gewrichten en ligamenten beschermen, pijn en vermoeidheid verminderen, de duim stabiliseren voor fixatie en biedt bescherming tijdens sportactiviteiten. Daarom is de duimspalk geschikt bij artritis en duimblessures. Het is ook effectief bij spierkrampen, pijn in pols en duim, carpaaltunnelsyndroom, tendinitis van de pols en tenosynovitis.

Beste ondersteunende gel-polsbraces

De duimsteun voor artritis is licht, ademend, naadloos en de polsondersteuning voor tenosynovitis is eenvoudig aan te trekken. De duimsteun voor vrouwen biedt uitstekende ondersteuning voor uw duim en pols. De tenosynovitis-steun blijft comfortabel, hoe lang het ook nodig is.

Breed scala aan toepassingen

Duimsteun voor artritis in de vorm van polshandschoenen zijn praktisch en worden vaak gebruikt op kantoor, bij thuiswerk, dagelijks gebruik van mobiele telefoons, tijdens fitness, enz. Ze kunnen pijn verlichten en artritis in de duim helpen voorkomen. De siliconen handbrace biedt comfortabele ondersteuning voor uw dagelijkse activiteiten. U kunt de polsstabilisator in subtiele kleuren dragen in parken, pleinen, restaurants, cafés, bedrijven, scholen, enz.

1 stuk gel-pols- en duimsteunbraces

Het pakket bevat 1 stuk pols- en duimsteun, geschikt voor een polsomtrek van 15-18 cm. De duimbrace is geschikt voor beide handen, unisex. Wanneer u tijd heeft, kunt u de massage-tabletten indrukken om de acupunten te masseren voor een duidelijker verlichtingseffect.

Gel pols duimsteun
Silicoen duimbrace, Gel pols duimsteun
12,99